Tuesday, August 15, 2006

Mures AG

MS vine de la Mures . Dar si de la Microsoft. Asa ca pot sa ma laud ca am prieteni la … Microsoft . Asta fara sa comentez ca eu sunt din Arges. Adica AG. Se citeste “aghe” ca la “pe actiuni” in germana ( Ce ganduri am si eu la 9 dimineatza in autobuz ! Hahaha
Continuati voi cu celelalte judete ale tarii ?

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Se mai intampla si la altii. M-am facut muresean cam de vreun an. Dupa judet, Mehedinti, ar trebui sa fiu oltean, dar putini stiu ca Orsova e in banat. Din mai am venit cu masina in matriculata pe MH. Ma uit la numelele de aici 90% MS. MS-MH... cam seamana. Ma intreb si eu cati or fi remarcat diferenta, cu exceptia celor din trafic, care probabil ma cred "turist" si imi acorda prioritate. De remarcat ca soferii din Mures sunt extrem de amabili. Nu stiu daca e de la numarul meu sau asa se conduce aici. Asta spre diferenta de Alba, judet vecin, unde se spune ca sunt cei mai prosti soferi. Probabil ca nu au auzit inca de faptul ca la fel se spune de Caras-Severin, judet vecin cu MH.
Am retinut ideea de baza, asa ca atat in Alba si in Caras fac tot posibilul sa evit centrul.
Legat de litere, ne meu de masina e BEA. Asa s-a nimerit. 01 inca! Oare la cati le trece prin cap ca si cafeaua se bea si ca de la asta vine? :)

4:45 PM  

Post a Comment

<< Home